promovare site
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
realizare site web
creare site web
Imobiliare Iasi
afterschool sector 2 Bucuresti
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
creare site web creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
jucarii ieftine
miere de albine
spalatorie haine Bucuresti
cabinet ecografie iasi

TERMENI SI CONDITII

 

  1. Declinarea responsabilităţii

Caracteristicile şi disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. În cazul în care alte detalii sau preţurile la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date,www.aparaturaderatizare.ro îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii Axel Echo Group SRL, faţă de orice client, în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de societatea Axel Echo Group SRL de la clientul respectiv.

 

  1. Fraudă

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI www.aparaturaderatizare.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.aparaturaderatizare.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

 

  1. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu administratorul companiei, Cristi Zlatea le numarul de telefon :0727.450.313. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competente din România.

Pentru orice sesizări sau observaţii pe probleme legate de încălcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteţi face reclamaţie la adresa de email – office@aparaturaderatizare.ro

 

  1. Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul www.aparaturaderatizare.ro sunt disponibile în limita stocului.

Preţurile produselor prezentate pe www.aparaturaderatizare.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

 

Preţurile produselor conțin TVA.

Societatea Axel Echo Group SRL poate solicita clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor ce nu se află în stocul companiei. În situaţia în care clientul refuza achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată.

 

  1. Garanţii.

Toate produsele comercializate de către site-ul www.aparaturaderatizare.ro beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt garantate de catre furnizorii nostri si sunt certificate CEE.

 

  1. Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 14 zile de la data preluarii coletului de catre dvs.

Cheltuielile de returnare in cazul unui retur vor fi suportate de catre cumparator.

Coletul de retur nu se trimite cu plata ramburs. Contravaloarea returului se va achita doar intr-un cont IBAN indicat de catre cumparator in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului.

Contravaloarea serviciilor de transport, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original,  intact si documentele care l-au insotit) in caz contrar produsul va fi refuzat.

 

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la numarul de telefon : 0727.450.313. sau email : office@aparaturaderatizare.ro 

 

În momentul efectuării unei comenzi , Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

 

Dispoziţii finale

Axel Echo Group SRL îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului www.aparaturaderatizare.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri sau informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi pe adresa office@aparaturaderatizare.ro .